Tekstikoko aA

Elinkeinot ja työllisyys

 
 

Elinvoimaa lähiruoasta -hanke

 

Elinvoimaa lähiruoasta –hankkeen teemaillassa verkostoiduttiin, innostuttiin ja maisteltiin hyvää lähiruokaa. 

Elinvoimaa lähiruoasta -hanke käynnistettiin torstaina 8.3.2018 Virroilla, paikalla oli nelisenkymmentä osallistujaa: tuottajia, keittiöiden edustajia, kuntapäättäjiä ja lähiruoan ystäviä. Esitykset herättivät keskustelua siitä, kuinka lähiruoan tarjonta ja kysyntä saadaan kohtaamaan, lisäksi esille tuli hyviä esimerkkejä jo onnistuneesta yhteistyöstä. Haasteita ja tehtävää asian tiimoilta riittää mutta osallistujien puheenvuoroista saattoi aistia, että asiasta oltiin positiivisen innostuneita.

Teemaillan esityksen löytyvät pdf-muodossa alla olevista linkeistä.

Tervetuloa, lähiruoan merkitys aluetalouteen ja Elinvoimaa lähiruoasta -hankkeen tavoitteet
Heidi Tanhua, kehittämispäällikkö Virtain kaupunki

Kuinka saada lähiruoan kysyntä ja tarjonta kohtaamaan?
Anu Tuomola, projektipäällikkö Ahlman

Kuinka saada lähiruoan kysyntä ja tarjonta kohtaamaan?
Sirpa Mäkinen, ruokapalvelupäällikkö Virtain kaupunki

Reseptiikka avuksi lähiruoan käytössä
Leila Kakko, lehtori TAMK
Taija Karhe, lehtori TAMK

Elinvoimaa lähiruoasta -hankkeen toimenpiteet
Tiina Perämäki, projektipäällikkö Virtain kaupunki

Elinvoimaa lähiruoasta -hanke 1.1.-31.12.2018, toteutetaan yhteistyössä Virtain kaupungin, Ruoveden kunnan, Tampereen ammattikorkeakoulun ja Ahlmanin koulun säätiön kanssa.

 

Yhteystiedot

 

Tiina Perämäki 
projektipäällikkö
Virtain kaupunki
puh. 050 345 0416
tiina.peramaki(at)virrat.fi

Anu Tuomola
projektipäällikkö
Ahlmanin koulun säätiö
puh. 044 796 0535
anu.tuomola(at)ahlman.fi

Leila Kakko
lehtori
Tampereen ammattikorkeakoulu
leila.kakko(at)tamk.fi

Taija Karhe 
lehtori
Tampereen ammattikorkeakoulu
taija.karhe(at)tamk.fi


 
 
 

Sivua päivitetty: 16.05.2018