Tekstikoko aA

Kaupunki ja hallinto

Tervetuloa meille töihin!

Virtain kaupungilla on työtekijöitä noin 400, kaupunkikonsernissa noin 850.  Tarjoamme töitä eri alojen ammattilaisille

Virtain kaupungin avoimet työpaikat löydät näiltä sivuilta. Virtain kaupunki käyttää myös Kuntarekry.fi -palvelua, josta löydät myös avoimet työpaikkamme.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille töitä Virroilla tarjoaa Keiturin Sote Oy.

Avoimet työpaikat

18.06.2018

Etsimme kehitysvammaisten ja ikäihmisten perhehoitajia

Pirkanmaan kehitysvammaisten ja ikäihmisten perhehoidon yksikkö KeiPe hakee perhehoitajia.

ETSIMME KEHITYSVAMMAISTEN JA IKÄIHMISTEN PERHEHOITAJIA
Haluatko jakaa arkeasi ikäihmisen ja / tai kehitysvammaisen lapsen, nuoren tai aikuisen
kanssa? Perhehoito tarjoaa joustavia mahdollisuuksia; voit toimia perhehoitajana omassa
kodissasi tai perhehoidettavan kotona. Perhehoito voi olla pitkäaikaista, jolloin henkilö muuttaa pysyvästi perhehoitajan luo tai tilapäistä, jolloin perhehoidossa ollaan muutama päivä tai viikko.

Perhehoitajana solmit toimeksiantosopimuksen kunnan kanssa, sinulle maksetaan hoitopalkkio ja saat korvauksen hoidosta aiheutuneista kustannuksista.
Seuraava perhehoitajien ennakkovalmennus järjestetään ajalla 3.10.–28.11.2018.
Hakuaika ennakkovalmennukseen päättyy 5.9.2018.

Lisätietoa ja hakulomakkeen ennakkovalmennukseen saat:
Koordinaattori Katariina Somppi 040 806 3158
Kehitysvammaisten perhehoidon ohjaaja Leila Airosto 040 806 3159 tai
Ikäihmisten perhehoidon ohjaaja Teija Repo 040 801 9957
etunimi.sukunimi@tampere.fi
www.tampere.fi/keipe.

Ennakkovalmennus (pdf)

Täältä löydät kaikki Virtain ja Ruoveden alueella avoinna olevat työpaikat:

TE-Keskus

Sivua päivitetty: 18.07.2018