Tekstikoko aA

Matkailu

 
 

Hotellit ja motellit

 

Kesähotelli DomusVirrat

Sipiläntie 3, VIRRAT
puh. (03) 475 5600
hotelli@domusvirrat.fi
www.domusvirrat.fi

Huoneita  27 kpl, vuodepaikkoja 50. Myös kahden makuuhuoneen perhehuoneet.  Jokaisessa huoneessa/huoneistossa oma keittiö ja WC/suihku. Rauhallinen  sijainti kirkon ja urheilukentän vieressä Virtain keskustassa. Uima- ja  laivarantaan matkaa n. 400 m

 

Marttisen nuorisohotelli

Herrasentie 16, VIRRAT
puh. (03) 485 1900
info@marttinen.fi
www.marttinen.fi

Nuorisohotellin huoneet ovat 2 - 6 henkilön huoneita, joista jokainen varustettu omalla suihkulla ja WC:llä. Huoneet, kaikkiaan 25 kappaletta, sijoittuvat kolmeen erilliseen rakennukseen. Rakennuksien yhteisissä tiloissa, oleskeluauloissa on pienoiskeittiö ja televisio. Huoneissa on yhteensä 107 vuodepaikkaa. Kaikki nuorisohotellien tilat ja huoneet ovat liikuntaesteettömiä.

 

Motelli Kitusen Kievari

Valtatie 23 ja kantatie 66 risteyksessä
puh. (03) 475 2000
kitunen@kitusenkievari.fi
www.kitusenkievari.fi

Kitusen Kievari on monipuolisen palvelun taukopaikka, joka sijaitsee Virroilla valtatie 23:n ja kantateiden 66 ja 68 risteyksessä. Meillä syöt hyvin, nautit virkistävän kahvikupposen ja tarvittaessa voit jäädä vaikka yöksi huilaamaan viihtyisään motelliimme. Olemme myös Veikkaus-toimipiste. Pihassamme sijaitsevat Neste Oil Express -jakeluasema ja Truck-piste pitävät huolen, että myös ajokeille on tarjolla menovettä yhden pysähdyksen taktiikalla. Isolle parkkipaikallemme mahtuu kurvaamaan järeämmälläkin menopelillä. 

Viihtyisässä motellissa on 10 huonetta. Tilavissa huoneissa on 2-4 vuodepaikkaa. Osassa huoneista on oma sauna. Majoituksen hintaan sisältyy monipuolinen aamiainen.

 

Rajaniemen Lomakeskus

Rajaniementie 35, VIRRAT
puh. (03) 475 5648
toimisto@rajaniemenlomakeskus.fi
www.rajaniemenlomakeskus.fi

Kauniin  vanhan pappilan pihapiiri Siekkisjärven rannalla. Avoinna ympäri  vuoden. Majoitusta pihapiirin majoitusrakennuksissa, huoneita 36,  vuodepaikkoja 68. Juhla- ja kokoustiloja.

 

Motelli Tarjanteen Talo

Virtaintie 35, VIRRAT
puh. 041 461 0165
info@tarjanne.com
www.tarjanne.com

Helppoa  ja edullista majoitusta 1-2 tai 3-4 hengen huoneissa aivan Virtain  ydinkeskustassa, toria vastapäätä. Siistit huoneemme sis. minikeittiön  varusteineen ja oman kylpyhuoneen. 

Laivarantaan matkaa vain 1 km. Palvelut, kaupat ja linja-autopysäkit ovat lähellä. 

Varaa majoituksesi etukäteen. Palvelemme ympäri vuoden, myös pidempiaikainen majoitus on mahdollista. 

Vuokrattavissa lisäksi mm. kokous- ja juhlatiloja sekä saunaosasto sopimuksen mukaan.

 

Huoneistomajoitus Villa Keituri

Rantatie 16, Virrat
040 841 4791
rentoutumaan@gmail.com
www.rentoutumaan.fi

Tilavaa  ja kodinomaista majoitusta vain 3 min kävelymatkan päässä Virtain  rantapuistosta ja uimarannasta. Lähes kaikki Virtain liikuntapaikat  saman 3 min. päässä. Toriseva golf- kenttä 5 km päässä. Tarjolla on  kaksi huoneistoa.

4-5 henkilön pohjakerroksen huoneisto Ruustinnan  tupa sekä 11 henkilön majoitukseen soveltuva huoneisto Pappilan puoli.  Huoneistoissa omat keittiöt, wc:t ja suihkut. Majoiuksen hinta sisältää  saunatilojen käytön päivittäin. Lisähinnasta tarjolla infrapunasauna ja  ulkoporeallas kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen.

Vuokrattavissa myös saunatilat ja ulkoporeallas illanviettoon ja kokoontumisiin.

 
 
 
 

Sivua päivitetty: 10.01.2018