Tekstikoko aA

Varhaiskasvatus ja koulutus

 
 

Ammatti- ja ammattikorkeakouluopiskelu

Virroilla voi opiskella lähihoitajaksi, merkonomiksi, parturi-kampaajaksi, ajoneuvoasentajaksi tai vaikkapa metsäkoneenkuljettajaksi. Pieni joustava, nopean toiminnan toimipiste tarjoaa tiiviin, hyvähenkisen opiskelijayhteisön ja tarvittaessa myös henkilökohtaista tukea opintoihin. Tarjolla on myös laadukkaita ja edullisia asuntoja tarvitaessa. 

Työelämäyhteistyö on kunnia-asia Tredun Virtain toimipisteessä. Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa Veljekset Keskinen, Attendo Keituri, Keiturin Sote, Virtain kaupunki sekä lukuistat muut alueen yritykset.

Tredu tarjoaa myös yksilöllisesti suunnitteltua ja toteutettua täydennys-, muunto-, ja lisäkoulutusta niin sekä yrtyksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

TAMK näkyy vahvasti Virroilla. Parhaillaan käynnissä on monimuotokoulutuksena tradenomin opintolinja ja suunnitteella on, että vuonna 2019 Virroilla käynnistyy metsätalousinsinöörikoulutus. 

TAMK palvelee myös yrityksiä tehden opiskelija- ja asiantuntijatyönä yritysten ja yhteisöjen tuotekehitystoimintaa tilaustyönä. Virroilla ja Ruovedellä yhteyshenkilönä toimii korkeakouluasiamies Eeva-Liisa Viskari, joka kartoittaa ja räätälöi yhteistyökumppaneille heidän tarvitsemiaan koulutus- ja tuotekehityspalveluja. 

Parhaillaan TAMK toteuttaa alueella hanketta, jossa lisätään yritysten osaamista liittyen verkkokaupan perustamiseen, tai verkkomarkkinoinnin lisäämiseen. Toinen meneillään oleva hanke on Elinvoimaa Lähiruoasta, jonka tavoitteena on lisätä paikallisten elintarvikkeiden käyttöä julkisissa keittiöissä.

Maaseudun kehittämisyhdistys Poko ry välittää yritysten ja yhteisöjen kehittämistarpeista lähteviä aiheita opinnäytetöiksi. Toiminnan tavoitteena on lisätä alueen yritysten ja oppilaitosten välistä yhteistyötä ja saada kohtaamaan tulevaisuuden osaajajat sekä työnantajat. Opinnäytepörssin rahoittajajina toimivat paikalliset Osuuspankit, Virtain Op, Ruoveden Op, Pohjois-Hämeen Op, Poko ry, sekä työn tilaavat yritykset tai yhteisöt. Poko ry maksaa hyväksytystä opinnäytetyöstä opiskelijalle 400€:n palkkion. Tilaavan yrityksen tai yhteisön omarahoitusosuus on 100€. 


 

Me palvelemme

Vesa Kähkönen
kehittämispäällikkö Tredu
044 755 4427
vesa.kahkonen@tampere.fi

Sanna Lahdensalo-Mäki
koulutuskoordinaattori Tredu
044 333 1236
sanna.lahdensalo-maki@virrat.fi

Eeva-Liisa Viskari
korkeakouluasiamies TAMK
040 846 9452
eeva-liisa.viskari@tamk.fi

Heidi Tanhua
kehittämispäällikkö
0400 189 080
heidi.tanhua@virrat.fi
 
 
 

Sivua päivitetty: 14.01.2018